Portfolio

Check hier alle tot nu toe afgeronde designs.

Custom Aanvragen

Ruud en Iris | Naaldwijk, Nederland

Toen dit mooie stel in verwachting was van hun eerste baby vroegen ze ons of wij een ontwerp konden maken voor hun nog ongeboren kleintje. Naast dat zij dit design op het geboortekaartje,  postzegels en stickers hebben laten printen hebben zij deze vervolgens ook op de muur van de babykamer geschilderd, dit vonden wij beiden een enorme eer!

Previous
Next

Alyssia | Aalsmeer, Nederland

Alissya en haar vriend hebben allebei een tatoeage, zij een dolfijn en hij een olifant. Graag wilde Alissya de buitenste lijnen behouden maar de invulling met de stijl van what if we fly vullen en deze vervolgens inlijsten voor de verjaardag van haar vriend. Een ontzettend leuke opdracht die is opgestuurd van Manly naar Aalsmeer.

 

Previous
Next

Hebben we jouw interesse te pakken? Kom met jouw idee en samen maken wij jouw droomdesign.

Shique Floral Design ontwerpt boeketten en verkopen in hun winkel verschillende andere cadeau artikelen. Speciaal voor hen hebben wij deze Australische bloemenkaartjes ontworpen die nu bij de mooie boeketten verkocht worden.

Previous
Next

Emily Kusters - Strijbos, Nederland

Emily wilde graag een tatoeage voor haar boven en onderarm, waarbij meerdere mandala’s in elkaar over lopen.

Haken met loes, Nederland

Haken met Loes is een bedrijf dat zich focust op babyspeeltjes- en knuffeltjes. Door middel van haken worden de leukste hebbedingetjes voor de allerkleinsten gemaakt. Wij zijn gevraagd een logo voor haar te ontwerpen.

Abbey Crothers, Darwin, Australië

Wij kwamen Abbey tegen toen wij op de markt stonden in Manly. Abbey wilde graag een tattoo voor haar 18e verjaardag en kwam met haar eigen ideeen. Lianne heeft hier haar eigen stijl op toegepast en zo is het eerste design naar The Northern Territory gestuurd. 

Een lieve vrouw in Nederland

Deze vrouw wilde graag een persoonlijk design voor op de babykamer. Komt voor de bakker!

Birds Paradise verkoopt allerlei handgemaakte vogel gyms en ander speelgoed voor vogels. Voor de variatie zijn we een samenwerking gestart en worden deze charmante Australische vogels nu verkocht in de Birds Paradise store en op markten.

Ross Long is een bekende natuurfotograaf uit Engeland die actief is in Australië. Hij fotografeert voornamelijk de onderwaterwereld en daarom hebben we voor hem een haai ontworpen, die hij nu als logo voor zijn merk gebruikt.

Previous
Next

Beauty In Store is een bekende schoonheidssalon middenin Schipluiden, je kunt hier terecht voor massages, knipbeurten, schoonheidsbehandelingen en nog veel meer. De slogan van Beauty In Store is dan ook: ‘YOU ROCK’. Zij verkopen naast het speciaal voor hen ontworpen design ook andere what if we fly designs.

Chris Bonhof | Burleigh Heads, QLD, Australië

Chris is een fanatiek skateboard liefhebber en vroeg ons of we een design wilde maken op zijn skateboard, zodat deze net even anders is dan die van de rest. Dat is wel gelukt denken wij!

 

Nick WIlliams | Manly, NSW, Australië

Nick ligt het liefste de hele dag in het water en heeft zelfs een keer oog in oog met een walvis gelegen. Daarbij is surfen een grote passie van hem en nadat hij tijdens een surfsessie het board van Lianne zag, heeft hij ons opgezocht op Instagram en zei dat hij ook vraag een design op zijn board wilde. En dat is uiteraard geen probleem!

Previous
Next

Sue | Northern Beaches, NSW, Australië

Tijdens de Manly Malibu surf competitie heeft Sue een design van ons op haar surfboard gewonnen. Met veel plezier hebben we samen naar een design toegewerkt waar zij onwijs blij mee was!

Previous
Next

Nathan Murray | Manly, NSW, Australië

Deze kleine vriend en fanatieke waterrat kwam op een dag naar ons toegerend met de vraag of hij alsjeblieft een haai op zijn surfboard mocht. Hij had al zijn zakgeld ervoor over. Sindsdien is hij de coolste surf dude in het water.

Laney | Coromondel, Nieuw-zeeland

Voor deze stoere chick uit Nieuw Zeeland hebben we met zorgvuldig overleg de voor haar perfecte tattoo mogen ontwerpen.

Mat Blas | Noosa, QLD, Australië

Mat is al jaren een goede vriend van ons. We hebben samen veel meegemaakt en vooral veel gesurft. Als symbool van dankbaarheid voor onze vriendschap was dit een van de eerste mandala’s die ik op iemand zijn board heb mogen maken.

Molenwinkel De Walvisch is een van de vele mooie molens die Nederland rijk is. Deze molen heeft een klein koffiecafé geopend met daarbij een molenwinkel. Hiervoor hebben wij een persoonlijk design ontworpen die zij nu gebruiken op talloze producten in de winkel zoals T-shirts en ovenwanten.

Previous
Next

Wil jij ook een design op maat laten maken? Klik dan snel op onderstaande knop

nl_NL