Over ons

Hi, wij zijn Thom en Lianne, twee zelf bestempelde levensgenieters met een missie. Namelijk fulltime reizen door locatie-onafhankelijk te werken en mensen blij te maken met onze expertise op verschillende creatieve gebieden. Daarnaast willen wij jou inspireren ook je dromen achterna te gaan, net zoals wij dat nu doen.  
 
Wij zijn apart van elkaar vertrokken uit Nederland en zijn er gaandeweg achter gekomen wat ons hart sneller laat kloppen. We hebben elkaar leren kennen in Australië, ondanks dat we in Nederland zo’n 15 minuten van elkaar hebben gewoond wisten we niks van elkaars bestaan af. Het kan raar lopen!
 
Inmiddels wonen we alweer twee jaar samen in ons appartementje dicht bij zee, waar we regelmatig surfen, snorkelen en hier en daar een walvis of dolfijn zien springen. Niet gek he?
Lianne van der Horst (29)
 
Vaste deelnemer van de crea-middag op de basisschool. Heeft lang in haar eentje gereisd en veel van de wereld gezien, maar is nog lang niet uitgereisd. Noemt al bijna drie jaar Australië haar thuis, waar ze momenteel bezig is van haar passie een parttime beroep te maken. Daarnaast studeert ze ook nog ‘Social Media Marketing’. Deze surfergirl met haar 1001 ideeën is naast liggend op haar plank in de oceaan dan ook vaak te vinden achter haar bureau. Van tattoo en logo-ontwerpen tot persoonlijke designs en van foto/video bewerking tot vlot geschreven content – u zegt ‘t maar!

Thom van Mil (29) – Schipluiden

Een creatieve liefhebber van de snackbar, een avonturier, gek op walvissen, voetbalfanaat en vooral een lolbroek. Alleen het avontuur aangegaan met het idee even een paar maandjes van huis te zijn. Tot hij de liefde van zijn leven tegen kwam. Hoopt in de toekomst ooit op een school in Zuid-Amerika te werken en dit te combineren met het werken als freelance copywriter. 

nl_NL