Over ons

Wij zijn Thom en Lianne, twee bijna dertigers die genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft.

In Nederland wonen we op zo’n 15 minuten van elkaar vandaan. Toch hebben wij elkaar leren kennen op Bondi Beach in Australie. Beiden zijn wij het avontuur aangegaan, door alleen richting de andere kant van de wereld te vliegen. 

Inmiddels wonen we alweer twee jaar samen in ons appartementje dicht bij zee, waar we regelmatig surfen, snorkelen en hier en daar een walvis zien springen. Niet gek he?

Wij hebben een droom: locatie onafhankelijk werken en mensen blij maken met ons werk. 

Lianne van der Horst (27) – Schiedam

Vaste deelnemer van de crea-middag op de basisschool. Heeft lang in haar eentje gereisd en veel van de wereld gezien. Momenteel is ze bezig van haar passie een parttime beroep te maken. Deze surfergirl is niet weg te slaan van haar plank en is blij dat ze af en toe in haar voetjes wordt geknepen door haar vent. 

Thom van Mil (29) – Schipluiden

Een creatieve liefhebber van de snackbar, een avonturier, gek op walvissen, voetbalfanaat en vooral een lolbroek. Alleen het avontuur aangegaan met het idee even een paar maandjes van huis te zijn. Tot hij de liefde van zijn leven tegen kwam. Hoopt in de toekomst ooit op een school in Zuid-Amerika te werken en dit te combineren met freelance schrijven.

nl_NL