He, jij daar! Goed dat je er bent. Welkom op de website van What if we fly, ons gezamenlijke bedrijf dat jou of jouw zaak verder helpt met ‘die dingen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt’. De social media, website, teksten voor de website, een logo, fotografie. Moeten we nog even doorgaan? 

De krachten zijn gebundeld en met onze grenzeloze creativiteit, onbevangenheid en toegankelijkheid doen we eigenlijk vooral doen waar we goed in zijn. Dat is toch mooi!?

O ja, wij drinken onze koffie het liefst zwart en precies zo gaan we graag te werk. No-nonsense, persoonlijk contact alleen met ons en verder geen poespas. We spreken je snel!

Liefs

Thom en Lianne

Onze diensten

Socials

Wil jij graag meer met social media voor je bedrijf doen, maar kom je er zelf niet aan toe?

Copywriting

Op zoek naar juiste webteksten, blogs of andere artikelen waardoor je online beter zichtbaar bent?

Designs

Een op maat gemaakt design voor een tattoo, logo, muursticker, persoonlijk aandenken of iets anders?

'If you can't find it, let's create it'

Contactgegevens

What if we Fly

+31619262788

[email protected]

KvK-nummer: 83801189

Btw-nummer: 003875383B13

Marieke Snel
Read More
Hele fijne samenwerking. Super mee gedacht over kleuren, vormgeving en grootte. Ook de gevraagde tekst toegevoegd. Heel blij met het eindresultaat en sneller dan gedacht.
Sharon van Barneveld
Read More
Wat een fijn koppel om een mooi ontwerp mee te creëren! In goed overleg met Lianne tot een voor mij heel persoonlijk en bijzonder ontwerp gekomen. De communicatie is fijn, ideeën zijn altijd welkom en waar nodig kun je altijd dingen aanpassen of toevoegen. Ik kan iedereen aanbevelen die wat bijzonders wilt om met ze in gesprek te gaan! ❤️
Caroline Sallevelt
Read More
Ik heb Lianne benaderd naar aanleiding van haar post over ontwerpen, omdat ik n heel gaaf design van haar had gezien. Ik had daardoor al n tijdje in mn hoofd dat ik zoiets als tatoeage zou willen. Ondanks het tijdsverschil (NL-AUS) was er makkelijk contact, kreeg ik tussentijdse updates, kon ik al mijn wensen goed toelichten en ik voelde me daarin begrepen. Uiteindelijk een prachtig resultaat!
Previous
Next

What if we Fly 2020

en_GB